top of page
Boheme-at-heart-3.jpg

Deze retreat is niet meer te boeken

Vaak zijn we niet bang voor ons donker, maar voor ons licht. Bang om te veel te zijn. Bang om te veel in onze kracht te staan. Bang om te gaan staan voor wie we echt zijn. 

 

Misschien herken je het gevoel wel: ik ben niet goed genoeg, ik ben nog niet waar ik moet zijn, ik ben het niet waard. Misschien voel je dat je vastloopt, dat je innerlijke stem steeds weer de overhand neemt of denk je dat je je dromen niet waar kan maken? 

DSC01219.jpg

I feel you & I've been there! Ben je klaar om te transformeren? Om je hart te openen? Te durven ontvangen en in je kracht te gaan staan? Wil je leven vanuit alignment, vanuit wie je diep vanbinnen bent? Wil je jouw dromen manifesteren & jouw zielsmissie belichamen?

Alle antwoorden liggen in jezelf, maar ik leer jouw tools hoe je je eigen antwoorden kan ontvouwen die jou helpen om te leven vanuit je hoogste potentieel. 

 

Op dit moment zitten we in een enorme individuele & collectieve shift. Donker ontmoet licht. Alleen ontmoet samen. Dieptepunten ontmoeten hoogtepunten.

 

Alles wat nu gebeurt is een aankondiging op een kosmische verschuiving in 2027. Zelfbewustzijn & heling zullen nog meer op de voorgrond liggen & dat begint bij jou. 

 

Het inner alignment retreat kan jou hierbij ondersteunen en doordat ik Human Design & astrologie inzet, kun je jezelf opnieuw ontmoeten vanuit de essentie. 

Wat kun je verwachten?

 

☽ Het inner alignment retreat is offline in omgeving Utrecht

☽ Het retreat duurt ongeveer 3 uur 

☽ We drinken rauwe cacao om je hart te openen

~Rauwe cacao helpt je meer in je lichaam te komen en om te gronden. Je kan je hierdoor meer: energiek, creatief, ontspannen en geliefd voelen ~

☽ Vervolgens doen we een openingsmeditatie en practice

☽ Inclusief een volledige 1:1 Human Design reading met extra verdieping vanuit de vervolg deep soul dive reading

☽ Ruimte voor coaching 

DSC00440_edited.jpg
IMG_2527 2.JPG

Het verloop van het Inner Alignment retreat verloopt verder intuïtief. We tunen in bij jouw energie en voelen vanuit daar wat het fijnste voelt.

 

Na de betaling neem ik contact met je op om samen jouw Inner Alignment retreat in te plannen. Let op: vul op de volgende pagina jouw geboortedatum, (exacte) -tijd & -plaats in.

☽ Opname van je sessie is mogelijk.

 

Heb je vragen? Let me know <3.

PS De gemiddelde wachttijd is ongeveer 2,5 maand

WHAT PEOPLE SAY

“Heerlijk hoe Clenda alles aan je uitlegt. Alsof ze mijn gebruiksaanwijzing voorlas. Ik ben al best ver qua persoonlijke ontwikkeling en leer mezelf elke keer weer beter kennen, maar een Human Design reading is magisch. Mijn Human Design reading heeft de puntjes op de i gezet. Heel bijzonder.” 

—  Iris, 6/3 emotionele generator 

bottom of page