top of page
DSC06239.JPG

 Human Design
Essentials Cursus


In de Human Design Essentials cursus neem ik je mee in alle energietypes, de bijbehorende strategieën, het niet-zelf thema, signature feeling, alle 8 innerlijke autoriteiten en we duiken in jouw unieke manier van manifesteren volgens je blauwdruk 

Misschien heb je al talloze visionboards gemaakt, maar zie je dat beeld nog steeds niet terug in je realiteit. Of probeer je bij het maken van keuzes alsmaar de stem van je intuïtie te vinden, maar blijft het muisstil. Dat kan komen omdat deze manieren voor jou helemaal niet werken.

Jij bent uniek, zoals jij is er geen ander.

Dat betekent dat er geen “one-size fits all” is.

In de Human Design Essentials cursus krijg inzicht in wie JIJ bent. Dat betekent dat je gaat begrijpen wat bij jou past, wat voor jou werkt en wat niet. Hoe jij je verbindt met jezelf, hoe jij je het beste keuzes kunt maken en hoe jij manifesteert. And that means that life will flow so much easier.

Boheme-at-heart05934.jpg

Hoe ziet de cursus eruit? 

- In de eerste video neem ik je mee in: wat

is Human Design?

- In de tweede video neem ik je mee in de energietypes binnen Human Design: de generators, manifesting-generators en de manifestors met de bijbehorende strategie, niet-zelf thema en signature feeling

- De derde video gaat over de niet-energietypes binnen Human Design. De projectors en reflectors met de bijbehorende strategie, niet-zelf thema en signature feeling

- Tijdens de vierde video neem ik je mee in alle 8 innerlijke autoriteiten (jouw innerlijke kompas, eigen vorm van intuïtie en jouw beste manier om keuzes te maken. Wist je dat dit voor iedereen anders werkt?)

- Aansluitend op de vierde sessie ontvang je een kruispuntmeditatie. Dit is mijn go-to meditatie als ik keuzes wil maken vanuit mijn innerlijke autoriteit. Hij snijdt door de twijfel heen en laat je voelen wat de richting is voor jou

Meer dan 200 mensen
gingen je voor! 
DSC06597.JPG
Je ontvangt nu een gratis bonus:

- De masterclass: manifesteren vanuit je blauwdruk t.w.v. €47,-

 

Tijdens deze sessie neem ik je mee in jouw unieke manier van manifesteren vanuit Human Design. Ook manifesteren werkt voor op zijn of haar eigen unieke manier. 

 

Tof hé? 

Zij gingen je voor 
IMG_6561.jpg
IMG_6559.jpg
IMG_6560.jpg

Mijn naam is Clenda

Creator van de Human Design Academy

 Ik heb me altijd al anders gevoeld. Al vanaf kleins af aan. Ik voelde me alleen. Eenzaam. Had het gevoel dat niemand me begreep. Voelde me niet goed genoeg. In 2011 werd ik ziek door een denguemug en na een diep helingsproces van jaren, koos ik ervoor om te zijn wie ik ben. Ik hield mezelf niet meer langer tegen. Stapje bij beetje stopte ik met het onderdrukken van mijn potentie. Ik volgde m’n dromen en haalde de handrem er vanaf.

 

Was dat dan de makkelijke weg? Nee, zeker niet. Moest ik over tienduizend hobbels en een kwebellende Ellenda heen (zo heet m’n ego, innerlijk criticus)? Jazeker.

 

Maar het was wel dé weg. De weg die me gebracht heeft waar ik nu ben. Daar heeft Human Design een grote rol in gespeeld. Zo’n belangrijke rol, dat ik dit jaren eerder had willen weten. Het opende zoveel deuren. Bracht me ongelooflijk veel aha-momentjes en mijn vuurtje werd alleen maar meer aangewakkerd.

 

Het liet me zien dat dingen anders kunnen. Grootser. Bijna onwerkelijk. Mijn leven ziet er nu heel anders uit. Zowel privé als m’n business. Dit gun ik jou ook. Dat je het leven leeft zoals jij bent. Zoals jouw unieke jij. Dat je dat zo diep in je kern voelt, dat er geen weg meer terug is.

 

Dat je een leven leeft waarin je relaties, je werk/business, je gezondheid naadloos aansluiten bij jouw design. Dat verdien je. Dat gun ik je.

Mijn design (2).png
De antwoorden op de meestgestelde vragen vind je hier

Mocht jouw vraag er niet tussen staan, voel je altijd vrij om contact op te nemen 
 • Wanneer start de Human Design Essentials Cursus?
  Na aanmelden kun je gelijk starten met de cursus. Je behoudt onbeperkt toegang en je kunt de cursus helemaal op je eigen tempo volgen. Of opnieuw volgen op een later moment :).
 • Is de cursus een aanvulling op de guide?
  Zeker. De guide leert je heel specifiek over JOUW design. Als jij een projector bent, zul je bijvoorbeeld alles te weten komen over jouw projector-energie. Je zult in jouw guide dan niet leren over manifestors, manifesting-generators, generators en reflectors. Die informatie staat niet in je guide, omdat je guide alleen over jouw unieke design gaat. De cursus is dan een hele fijne aanvulling. Je krijgt daar een totaalbeeld van álle basiselementen, ook die buiten jouw design: alle energietypes, strategieën, niet-zelf thema’s, signature feelings en innerlijke autoriteiten. Je kunt hiermee dus niet alleen jouw design interpreteren, maar weet nu ook hoe je het design van je familie, geliefdes en vrienden kunt aflezen. De informatie die je in je guide krijgt, gaat dus heel diep – maar alleen over jouw specifieke design. De cursus gaat minder diep op één specifiek design in, maar brengt een breder palet aan informatie, namelijk alle essentials van Human Design. Daarnaast is er in de cursus een sessie over manifesteren – een onderwerp wat in de guide in deze vorm niet aan bod komt – én ontvang je mijn kruispuntmeditatie. Dit is mijn go-to meditatie bij het maken van belangrijke keuzes vanuit je innerlijke autoriteit.
 • Hoe duur is de cursus?
  Je kunt voor €97,- meedoen met de cursus. Een echte no-brainers dus! Je kunt betalen met iDeal, BankContant, creditcard en paypal. PS de cursus is zakelijk aftrekbaar.
 • Wat heb ik nodig voor de cursus?
  Voor de cursus heb je je geboortedatum, - (exacte) tijd en -plaats nodig. Mocht je niet achter je geboortetijd kunnen komen? Dan kan je altijd via de gemeente waar ze met jouw geboorte bent ingeschreven online jouw geboorteakte opvragen. Dit duurt een aantal dagen, voordat je je geboorteakte ontvangt. ​ Mocht dit niet voor jou kunnen, omdat je bijvoorbeeld met geadopteerd? Dan zou ik je adviseren naar een Vedisch astroloog te gaan en om op die manier achter jouw geboortetijd te kunnen komen. ​ Kom je hier niet uit? Voel je vrij om contact met ons op te nemen en dan helpen we je verder!
 • Moet ik ervaring hebben met Human Design?
  Nee, je hoeft geen ervaring te hebben. Ik neem je er helemaal in mee. Mocht het nieuw voor je zijn, heb je er al kennis meegemaakt en/of werk je ermee? Join, iedereen is welkom.
 • Is dit wel iets voor mij?
  Voel bij jezelf of dit iets voor je is, alleen jij bent het antwoord op je eigen vraag. Maak de keuze vanuit jouw innerlijke autoriteit. Je bent in ieder geval onwijs welkom!
 • Ik ben me al een tijdje aan het verdiepen in HD. Voegt deze cursus dan iets toe?
  Ook hierin voel helemaal bij jezelf wat voor jou kloppend is. Ik kan alleen spreken vanuit mijn eigen ervaring. En daarin heb ik vele HD cursussen, trainingen, workshops gevolgd en elke keer haalde ik er net iets anders uit of kwam het anders bij me binnen. En nog steeds ;-).
 • Is er een niet tevreden, geld teruggarantie?
  Die is er! Ik sta volledig achter mijn cursus, maar het kan natuurlijk zo zijn dat jij de cursus anders ervaart. Juist omdat ik er zo achtersta is er een niet tevreden, geld teruggarantie. Hier zijn een paar eisen aan verbonden en die kan je via de algemene voorwaarden op mijn website teruglezen!
 • Ik heb een andere vraag
  Mocht je een andere vraag hebben, stuur dan een mailtje sturen naar: info@clendamoen.com
bottom of page