top of page
1_edited.jpg

MOEN CARDS 

44 intentiekaarten om dagelijks jouw energie af te stemmen op zelfliefde, vertrouwen, gezondheid, overvloed, vrijheid, vergeving, heling en het verbinden met je essentie

Het is ontzettend krachtig om te werken met heldere, bewuste, gefocuste intenties. Je kunt het ook wel zien als energiemanagement. Door je af te stemmen op de energie van de intenties, verander je namelijk je eigen energie. Dit begint van binnenuit. Dat is de plek waar je je binnenwereld en buitenwereld vormgeeft. Je buitenwereld is namelijk een weerspiegeling van je binnenwereld, dus laten we van jouw binnenwereld een nog mooiere plek maken door onder andere gebruik te maken van de Moen Cards.

DSC09455 2.jpg

De Moen Cards zijn bedoeld om je te ondersteunen op het gebied van zelfliefde, vertrouwen, gezondheid, overvloed, vrijheid, vergeving en heling. Ze begeleiden je in het verbinden met je essentie, zodat je steeds meer gaat leven vanuit je kern, vanuit die prachtige ziel wie je bent.

Let op: woon je in België? Bestel dan via deze link jouw Moen Cards 

DSC09609 2.jpg

Wat ontvang je? 

De Moen Cards worden met kaartenhouder van Seleniet, palo santo inclusief droogbloemen en een boekje met uitleg geleverd.

PS de palo santo, de droogbloemen en de houder van Seleniet zijn allemaal natuurproducten.

Houd er rekening mee dat dit daardoor kan afwijken van de foto. 

Bij de Moen Cards zit een kaartenhouder die gemaakt is van het helende kristal Seleniet.

 

Kristallen hebben een hoge vibratie, zo ook Seleniet. De kracht van Seleniet helpt je om jouw energie nog meer af te stemmen op de intenties en vanuit deze hoge vibratie trekken we meer aan.

Daarbij brengt de hoge vibratie van Seleniet oneindig veel transformatie, liefde en heling

met zich mee.

DSC09623.JPG
moen-cards-clenda-moen-intentie-kaarten-deck

Wil je een losse kaartenhouder bestellen? 
bottom of page