top of page
1_edited.jpg

MOEN CARDS 
INTENTIEKAARTENDECK

MET KAARTENHOUDER VAN SELENIET
44 intentiekaarten om dagelijks jouw energie af te stemmen op zelfliefde, vertrouwen, gezondheid, overvloed, vrijheid, vergeving, heling en het verbinden met je essentie.

Dit kaartendeck is opgedragen aan jou, mooi mens. Het is ontzettend krachtig om te werken met heldere, bewuste, gefocuste intenties. Je kunt het ook wel zien als energiemanagement. Door je af te stemmen op de energie van de intenties, verander je namelijk je eigen energie. Dit begint van binnenuit. Dat is de plek waar je je binnenwereld en buitenwereld vormgeeft. Je buitenwereld is namelijk een weerspiegeling van je binnenwereld, dus laten we van jouw binnenwereld een nog mooiere plek maken door onder andere gebruik te maken van de Moen Cards.

moen-cards-clenda-moen-intentie-kaarten-deck

De Moen Cards zijn bedoeld om je te ondersteunen op het gebied van zelfliefde, vertrouwen, gezondheid, overvloed, vrijheid, vergeving en heling. Ze begeleiden je in het verbinden met je essentie, zodat je steeds meer gaat leven vanuit je kern, vanuit die prachtige ziel wie je onder alle opgedane laagjes bent.

Let op: woon je in België? Bestel dan via deze link jouw Moen Cards 

Daarbij zit er bij de Moen Cards een kaartenhouder die gemaakt is van het helende kristal Seleniet. Kristallen hebben een hoge vibratie, zo ook Seleniet. De kracht van Seleniet helpt je om jouw energie nog meer af te stemmen op de intenties en vanuit deze hoge vibratie trekken we nog meer aan.

Daarbij brengt de hoge vibratie van Seleniet oneindig veel transformatie, liefde en heling

met zich mee.

moen-cards-clenda-moen-intentie-kaarten-deck-1
IMG_8093.HEIC

Alle kaarten hebben een achtergrond die bestaat uit het spel tussen donker en licht. Dit is zowel een uitnodiging als een herinnering.

 

Een uitnodiging om te voelen waar de kaart licht en/of donker raakt in jou. Doe er innerlijk werk mee. Bijvoorbeeld: journal op deze uitnodiging, mediteer erop, wandel ermee.

 

En een herinnering aan het feit dat het licht niet zonder het donker kan, maar het donker ook niet zonder het licht. Zonder de zon zouden er geen schaduwen bestaan. Hoe donker het ook wordt, weet dat je licht altijd groter is.

De Moen Cards worden met de houder van Seleniet, de palo santo inclusief droogbloemen en een boekje met uitleg geleverd.

PS de palo santo, de droogbloemen en de houder van Seleniet zijn allemaal natuurproducten.

Houd er rekening mee dat dit daardoor kan afwijken van de foto. 

moen-cards-clenda-moen-intentie-kaarten-deck-meditatie
Iedere keer wanneer je je intentie in de kaartenhouder van Seleniet ziet staan, profiteren je hersenen van de kracht van herhaling. Je kunt nu los een kaartenhouder erbij bestellen, zodat je meerdere plekjes in jouw huis kan creëren en je je steeds kan afstemmen op jouw intentie.
bottom of page