top of page
IMG_1877 (1)_edited.jpg

Innerlijk kind healing

Verbind je met de kleine jou en laat je
verrijken door haar wijsheid

Ken je dat gevoel dat je op zoek bent naar opvulling? Misschien voel je je leeg, ben je vaak op zoek naar afleiding, grijp je gedachteloos naar snacks terwijl je eigenlijk niet meer voelt of je nou trek hebt, of glijden er ongemerkt een paar uur voorbij terwijl je scrolt op je telefoon. Dat rusteloze gevoel kan te maken hebben met de verbinding met je innerlijk kind. Je jongere zelf. 

Als zij de aandacht, liefde en zorg die ze nodig heeft, niet krijgt, kun je je leeg voelen. Je voelt de verbinding met je lichaam minder en checkt sneller uit. Je bent er wel, maar toch niet helemaal.

 

Het is de kleine jij die jouw liefde wil, een schouder om op te huilen of een arm

om haar heen wil ontvangen. 

In deze Innerlijk kind healing ga je je verbinden met haar. Zodat je niet meer hoeft op te vullen, niet hoeft te vluchten, maar helemaal aanwezig kunt zijn. Zodat je weer voelt wat er in je lichaam speelt en jezelf kunt geven wat je nodig hebt. So you can hold your own. 

Deze healing is niet alleen een healing die je 'even' luistert en volgt. Je gaat ervaren, voelen, losbreken en omarmen. Onbewust en/of bewust.

 

Je deelt met haar wat je altijd al met haar, je innerlijk kind, heb willen delen middels een brief die je aan haar schrijft. Zij deelt met jou wat ze voor je wenst, waar ze je aan wil herinneren.

In deze innerlijk kind healing en guide neem ik je mee op reis. Op reis naar een diepere verbinding.

Een diepere verbinding met jouw innerlijk kind en daarmee een diepere verbinding met jezelf.

Boheme-at-heart05934.jpg

Zij gingen je voor! 

IMG_1511.jpg
IMG_1510.jpg
IMG_1509.jpg

Wat ontvang je? 

Je ontvangt de innerlijk kind healing als MP3 in je mailbox na aankoop

Daarbij ontvang je ook de Innerlijk kind guide van 28 pagina's - deze guide is onderdeel van de healing 

IMG_6418 (1).HEIC
 • Wanneer start de Human Design Essentials Cursus?
  Na aanmelden kun je gelijk starten met de cursus. Je behoudt onbeperkt toegang en je kunt de cursus helemaal op je eigen tempo volgen. Of opnieuw volgen op een later moment :).
 • Is de cursus een aanvulling op de guide?
  Zeker. De guide leert je heel specifiek over JOUW design. Als jij een projector bent, zul je bijvoorbeeld alles te weten komen over jouw projector-energie. Je zult in jouw guide dan niet leren over manifestors, manifesting-generators, generators en reflectors. Die informatie staat niet in je guide, omdat je guide alleen over jouw unieke design gaat. De cursus is dan een hele fijne aanvulling. Je krijgt daar een totaalbeeld van álle basiselementen, ook die buiten jouw design: alle energietypes, strategieën, niet-zelf thema’s, signature feelings en innerlijke autoriteiten. Je kunt hiermee dus niet alleen jouw design interpreteren, maar weet nu ook hoe je het design van je familie, geliefdes en vrienden kunt aflezen. De informatie die je in je guide krijgt, gaat dus heel diep – maar alleen over jouw specifieke design. De cursus gaat minder diep op één specifiek design in, maar brengt een breder palet aan informatie, namelijk alle essentials van Human Design. Daarnaast is er in de cursus een sessie over manifesteren – een onderwerp wat in de guide in deze vorm niet aan bod komt – én ontvang je mijn kruispuntmeditatie. Dit is mijn go-to meditatie bij het maken van belangrijke keuzes vanuit je innerlijke autoriteit.
 • Hoe duur is de cursus?
  Je kunt voor €97,- meedoen met de cursus. Een echte no-brainers dus! Je kunt betalen met iDeal, BankContant, creditcard en paypal. PS de cursus is zakelijk aftrekbaar.
 • Wat heb ik nodig voor de cursus?
  Voor de cursus heb je je geboortedatum, - (exacte) tijd en -plaats nodig. Mocht je niet achter je geboortetijd kunnen komen? Dan kan je altijd via de gemeente waar ze met jouw geboorte bent ingeschreven online jouw geboorteakte opvragen. Dit duurt een aantal dagen, voordat je je geboorteakte ontvangt. ​ Mocht dit niet voor jou kunnen, omdat je bijvoorbeeld met geadopteerd? Dan zou ik je adviseren naar een Vedisch astroloog te gaan en om op die manier achter jouw geboortetijd te kunnen komen. ​ Kom je hier niet uit? Voel je vrij om contact met ons op te nemen en dan helpen we je verder!
 • Moet ik ervaring hebben met Human Design?
  Nee, je hoeft geen ervaring te hebben. Ik neem je er helemaal in mee. Mocht het nieuw voor je zijn, heb je er al kennis meegemaakt en/of werk je ermee? Join, iedereen is welkom.
 • Is dit wel iets voor mij?
  Voel bij jezelf of dit iets voor je is, alleen jij bent het antwoord op je eigen vraag. Maak de keuze vanuit jouw innerlijke autoriteit. Je bent in ieder geval onwijs welkom!
 • Ik ben me al een tijdje aan het verdiepen in HD. Voegt deze cursus dan iets toe?
  Ook hierin voel helemaal bij jezelf wat voor jou kloppend is. Ik kan alleen spreken vanuit mijn eigen ervaring. En daarin heb ik vele HD cursussen, trainingen, workshops gevolgd en elke keer haalde ik er net iets anders uit of kwam het anders bij me binnen. En nog steeds ;-).
 • Is er een niet tevreden, geld teruggarantie?
  Die is er! Ik sta volledig achter mijn cursus, maar het kan natuurlijk zo zijn dat jij de cursus anders ervaart. Juist omdat ik er zo achtersta is er een niet tevreden, geld teruggarantie. Hier zijn een paar eisen aan verbonden en die kan je via de algemene voorwaarden op mijn website teruglezen!
 • Ik heb een andere vraag
  Mocht je een andere vraag hebben, stuur dan een mailtje sturen naar: info@clendamoen.com
bottom of page