top of page
DSC02135_edited.jpg

1-op-1 Human Design reading 
voor €188,-

Human Design kan je zien als jouw unieke blauwdruk, ook wel je gebruiksaanwijzing. Het energetische contract dat jouw ziel heeft gemaakt met het Universum op het moment van je geboortedatum, -(exacte) tijd & -plaats.

 

Op dat precieze moment hangt er een energieveld en dat energieveld vertelt jou onder anderen hoe je energetisch & genetisch in elkaar zit, wat voor jou de beste manier is om een beslissing te nemen, jouw natuurlijk kwaliteiten en talenten die je sinds je geboorte al bezit. Je zielsmissie en welke thema’s een belangrijk onderdeel zijn in jouw leven. 

 

Human design is een holistisch systeem en is een combinatie van spirituele wijsheden en moderne wetenschap zoals o.a: astrologie, chakraleer, kabbala, kwantumfysica en Chinese I-tjing. 

 

DSC01219.jpg

Middels Human Design verbind je je opnieuw met je ware zelf, met wie je diep vanbinnen bent & ondersteunt het jou in je zelfliefde journey. Het vergroot je bewustzijn van lagen conditioneringen, patronen en onbewuste overtuigingen die we allemaal sinds onze geboorte meekrijgen. 

 

Hierdoor ga je (h)erkennen wie jij in essentie bent & ga je meer leven vanuit alignment en flow. Zo ontvouwt zich jouw hoogste potentieel of ook wel: zielsmissie.

Wat kun je verwachten?

 

☽ De reading duurt ongeveer 80 minuten en zal plaatsvinden via Zoom

☽ Allereerst zullen we jouw energietype bespreken. Dit houdt in hoe jij energie met de wereld uitwisselt en ontvangt

☽ Vervolgens bespreken we jouw bijpassende strategie. Dit is voor de jou de meest waardevolle manier om met het leven om te gaan

☽ Vanuit daar bespreken we jouw innerlijke autoriteit. Je innerlijke kompas, jouw wegwijzer.  Hier kun je op vertrouwen met betrekking tot het maken van de juiste beslissingen

DSC00440_edited.jpg
IMG_3956.JPG

☽ Je niet-zelf thema en alle 9 centra

☽ Jouw profiel. Je rol in dit leven wat over je gehele chart

heen komt.

☽ Je kanalen & zielsmissie

☽ Op basis van jouw unieke blauwdruk kies ik drie helende kristallen uit ter ondersteuning van jouw blauwdruk

☽ Opname van je sessie is mogelijk

 

Na de betaling neem ik contact met je op om samen jouw Human Design reading in te plannen. Let op: vul op de volgende pagina jouw geboortedatum, (exacte) -tijd & -plaats in

 

PS De gemiddelde wachttijd is ongeveer 2,5 maand

WHAT PEOPLE SAY

“Heerlijk hoe Clenda alles aan je uitlegt. Alsof ze mijn gebruiksaanwijzing voorlas. Ik ben al best ver qua persoonlijke ontwikkeling en leer mezelf elke keer weer beter kennen, maar een Human Design reading is magisch. Mijn Human Design reading heeft de puntjes op de i gezet. Heel bijzonder.” 

—  Iris, 6/3 emotionele generator 

bottom of page